Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Φράγμα Νεστορίου

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων στο Φράγμα Νεστορίου και καλύπτει την απεργία που κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων στο Φράγμα Νεστορίου για την Πέμπτη 04 /12/2014 & την Παρασκευή 05/12/2014.

Ο αγώνας τους αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων, τα οποία έχουν να τους καταβληθούν από την στιγμή που η κοινοπραξία ανέλαβε το έργο.

Μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι στάθηκαν συμπαραστάτες στον αρχικό ανάδοχο του έργου αλλά και στην κοινοπραξία που τον διαδέχτηκε, αναγνωρίζοντας την σημασία της κατασκευής του έργου για τον τόπο μας, συνέχισαν να εργάζονται παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, όμως πλέον δεν αντέχουν άλλο και εν όψει των εόρτων καλούν την κοινοπραξία να διαφοροποιηθεί από τις πρακτικές του προηγούμενου αναδόχου.

Τέλος καλούν την περιφερειακή διοίκηση που έχει την ευθύνη εκτέλεσης του έργου να παρακολουθεί την πορεία του και αυτά που δεσμεύεται με δημόσιες ανακοινώσεις της να απαιτεί να υλοποιούνται στην πράξη.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Δεκέμβριος, 2014, 11:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr