Δημόσια κατακραυγή για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την γούνα. Με καθυστέρηση αντιδρά και η περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

Δ.Τ – Δήλωση Εντεταλμένου Συμβούλου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

σε θέματα γούνας :

Σχετικά με την τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων του τμήματος Οικολογίας-Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα γούνας Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας στην τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων του τμήματος Οικολογίας-Περιβάλλοντος-Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Αυγή” σε ότι αφορά στην εκτροφή των γουνοφόρων ζώων στην περιφέρειά μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται δίπλα στον κλάδο της γούνας που προσφέρει εξωστρέφεια, εισόδημα και θέσεις εργασίας σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, λειτουργώντας πάντα στο πλαίσιο της αειφορικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Δεκέμβριος, 2014, 2:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Δημόσια κατακραυγή για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την γούνα. Με καθυστέρηση αντιδρά και η περιφέρεια Δ.Μακεδονίας”

 1. Ευτυχώς που εκδηλώθηκα νωρίς οι άχρηστοι του Σύριζα για την γουνοποιία και για το μέλλων της Καστοριάς , Ώστε στης επόμενες εκλογές όλος ο νομός να τους καταψηφίσει δίνοντας τους έτσι την ποιο κατάλληλη απάντηση

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr