Νέα κοινή τηλεοπτική συνάντηση στο Δίκτυο1. Ναι στην κοινή εμφάνιση από ΛΙΑΝΤΣΗ-ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ-ΖΕΓΑ. Δεν έχει απαντήσει ο Μ. Χατζησυμεωνίδης

Ναι στον τηλεοπτικό διάλογο της Παρασκευής στο Δίκτυο1 και από τον Κώστα Λιάντση. Άρα θετικά έχουν απαντήσει ΛΙΑΝΤΣΗΣ-ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΕΓΑΣ.

Ο άλλος υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Μ. Χατζησυμεωνίδης δεν έχει απαντήσει ακόμη για το αν θέλει αύριο βράδυ να συμμετέχει στην δημόσια συζήτηση με τους συνυποψήφιους του για την ανακοίνωση και κοινοποίηση της πρότασής του για τον δήμο και τις προτάσεις του για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του νέου διευρυμένου δήμου.

Οι συζητήσεις μας στο Δίκτυο1 γίνονται χωρίς άγχος,όρους και πολλά πολλά. Ελεύθερα απλά και με πολλά ερωτήματα των συμπολιτών μας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μας πείσουν για το πρόγραμμα τους ώστε να τους επιλέξουμε για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Η αυριανή πάντως εκπομπή μπορεί να πραγματοποιηθεί έστω και με τα 2/3 του συνόλου των υποψηφίων.Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Οκτώβριος, 2010, 3:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr