Συνάντηση χθες Κοσμίδη με Κεχαγιά

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Δ. Κεχαγιά και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας για τα θέματα Γούνας κ. Θ. Ζυμπίδη.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι προτάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά από τη συνάντηση με την ομάδα εργασίας που αποτελείται από τα πρωτοβάθμια όργανα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης όσο και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στις προτάσεις της Ομοσπονδίας , καθώς και την κατηγορηματική αντίθεση τους σε προτάσεις που διατυπώθηκαν από την Ομάδα  για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων /Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Ο Πρόεδρος ,

Δ. Κοσμίδης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Δεκέμβριος, 2014, 12:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr