ΔΗΜΑΡ: Δεν ψηφίζουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η κοινοβουλευτική ομάδας του κόμματος έκανε δεκτή την εισήγηση του Φώτη Κουβέλη.

Την καταψήφιση της κυβερνητικής πρότασης για την προεδρική εκλογή και στην οργανωτική αυτοτέλεια της Δημοκρατικής Αριστεράς αποφάσισε η κοινοβουλευτική ομάδα και η Εκτελεστική επιτροπή του κόμματος σε κοινή συνεδρίαση τους την Τετάρτη.
Συγκεκριμένα τα στελέχη του κόμματος συμφώνησαν στην καταψήφιση του Σταύρου Δήμα και στις τρεις ψηφοφορίες, καθώς όπως σημειώθηκε «η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να συμβάλλει στην συντήρηση πολιτικών που εγκλωβίζουν σε τέλμα την κοινωνία και την οικονομία». Επίσης υπογραμμίστηκε ότι «η Δημοκρατική Αριστερά είναι και θα παραμείνει περούσα στις πολιτικές εξελίξεις, με δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη την πολιτική και οργανωτική της αυτοτέλεια».

Μετά από πέντε ώρες που κράτησε η συζήτηση στελέχη του κόμματος ανέφεραν ότι η Δημοκρατική Αριστερά βρίσκεται σε διαδικασία εκλογικής ετοιμότητας και χαρακτήριζαν ως «άθλιες» τις πληροφορίες περί αυτοδιάλυσή της.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2014, 1:04 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr