Το πρόγραμμα του για τον Αθλητισμό παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκδήλωση παρέστησαν παράγοντες του Αθλητισμού όπως ο πρώην ΓΓΑ Γιώργος Λυσσααρίδης, ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής στίβου Πλούταρχος Σαρασλανίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αθλητισμό παρουσίασε σήμερα σε κοινό φίλων, μελών και ανθρώπων από όλους τους φορείς του αθλητισμού, η Επιτροπή Αθλητισμού Θεσσαλονίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Βασικοί εισηγητές του Κυβερνητικού Προγράμματος για τον Αθλητισμό ήταν οι:

-Ιούλιος Συναδινός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος με θέμα «Το Κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αθλητισμό».
-Τάσος Πανταζίδης, μέλος της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος με θέμα «Το Κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αθλητισμό».
-Δημήτριος Ακριτίδης, μέλος Συντονισμού του Τμήματος Αθλητισμού με θέμα «Μαζικός Αθλητισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».
-Γιάννης Παπαϊωάννου, μέλος Γραμματείας Αθλητικού Τμήματος με θέμα «Το μνημόνιο και οι επιπτώσεις του στον Αθλητισμό».

Στην εκδήλωση παρέστησαν παράγοντες του Αθλητισμού όπως ο πρώην ΓΓΑ Γιώργος Λυσσααρίδης, ο τέως ομοσπονδιακός προπονητής στίβου Πλούταρχος Σαρασλανίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Χάρης Παπαγεωργίου, οι προπονητές ποδοσφαίρου Δημήτρης Παπαδόπουλος, Νίκος Ποντίκης, και μπάσκετ Νίκος Αμπατζάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Χρήστος Ζησάκος, Ελεάνα Οικονομίδου, ο συντονιστής της Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σαμανίδης, καθηγητές, γυμναστές, αθλητές, αθλητικοί παράγοντες, γονείς και άνθρωποι από διάφορους φορείς του Αθλητισμού.

Αναπτύχθηκε μετά το τέλος των εισηγήσεων διάλογος με θέματα που αφορούν το Νέο Αθλητικό Νομοσχέδιο, τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από αυτό, τις προτάσεις για έναν ουσιαστικό διάλογο γύρω από το υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο οι αντιθέσεις του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι επιμέρους θέσεις του για τον «Αθλητισμό για όλους» που είναι ο βασικός άξονας των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέθηκαν ερωτήσεις για την ουσία και το είδος του αθλητικού κινήματος όπως το δρομολογεί ο Τομέας Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ και δόθηκαν απαντήσεις κυρίως από τον Ιούλιο Συναδινό.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2014, 1:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr