Επιστολή Κεπαπτσόγλου για την DIGEA και τα προβλήματα στην εκπομπή του ψηφιακού σήματος από 19/12/2014

Δ.Τ – Δεδομένου ότι απομένουν λίγες ημέρες μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2014 οπότε και θα διακοπεί υποχρεωτικά η εκπομπή του αναλογικού σήματος στην Δυτική Μακεδονία θα θέλαμε να διατυπώσουμε την έντονη ανησυχία μας για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε αρκετές περιοχές του Δήμου μας.

Πάνος Κεπαπτσόγλου - Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της DIGEA τα πλησιέστερα κέντρα εκπομπής ψηφιακού σήματος θα είναι στην Καστοριά, την Κλεισούρα και το Τσοτύλι, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρου του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Αυτή τη στιγμή οι Αναλογικοί Αναμεταδότες λειτουργούν στα εξής σημεία:

ΣΗΜΕΊΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Πρ.Ηλίας Αργος Ορεστικό /Μηλίτσα

Γέρμας Γέρμας

Διαλεκτό Διαλεκτό

Νικη Βράχος/Λάγγα

Μελάνθιο Μελάνθιο

Ανθηρό Ανθηρό

Είναι προφανές ότι με τον ψηφιακό χάρτη της DIGEA οι τηλεθεατές των παραπάνω περιοχών αποκλείονται από οποιοδήποτε τηλεοπτικό σήμα, γεγονός το οποίο είναι απαράδεκτο τη στιγμή που η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση διαφημίζεται ως το παρόν και το μέλλον της τηλεόρασης.

Για τον λόγο αυτό κι επειδή οι χρηματοδοτήσεις πλέον του α’ βαθμού αυτοδιοίκησης έχουν ελαχιστοποιηθεί, ο Δήμος Άργους Ορεστικού αιτείται την τοποθέτηση εξοπλισμού αναμετάδοσης ψηφιακού σήματος (GAP FILLERS) στα παραπάνω σημεία/χωριά.

Θεωρούμε πως θα ήταν σκόπιμο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να συγκεντρώσει και τα αιτήματα από τους υπόλοιπους Δήμους και αφού τα αξιολογήσει, να τα ομαδοποιήσει σε ένα ενιαίο έργο-προμήθεια το οποίο θα εκτελεστεί με χρηματοδότηση από την ψηφιακή σύγκλιση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2014, 10:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr