Δεν γλιτώνουν τις κατασχέσεις όσοι ενταχθούν στη ρύθμιση 100 δόσεων!

Πανωλεθρία για όσους χρωστούν στο Δημόσιο και υπαχθούν στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις καθώς δεν αίρονται οι κατασχέσεις εαν δεν εξοφληθεί το μισό της οφειλής τους.

Γελασμένοι είναι όσοι πίστεψαν πως με την ένταξη στο νέο καθεστώς θα ξένοιαζαν, αφού και τις δόσεις θα πληρώνουν και την κατάσχεση εισοδήματος θα υποστούν.

Για να αρθεί η κατάσχεση θα πρέπει να εξοφληθεί το 50% της οφειλής – 

Και αυτό γιατί στη ρύθμιση των δόσεων προβλέπεται πως για να αρθεί η κατάσχεση θα πρέπει να εξοφληθεί το 50% της οφειλής.

Χαρακτηριστικότατο είναι το παράδειγμα από το capital.
Ένας φορολογούμενος χρωστάει στην εφορία 20.000 ευρώ και έχει επιβληθεί σε βάρος του κατάσχεση εισοδήματος από την εκμίσθωση ενός ακινήτου ύψους 500 ευρώ μηνιαίως. Ο ίδιος προχώρησε στη ρύθμιση της οφειλής του με 100 δόσεις και καλείται κάθε μήνα να καταβάλει 260 ευρώ. Θα συνεχίσει να του παρακρατείται και το εισόδημα από το ενοίκιο μέχρι το ποσό της οφειλής να μειωθεί κάτω από τα 10.000 ευρώ.

capital.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Δεκέμβριος, 2014, 11:45 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr