Δημόσια ανοιχτή πρόσκληση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΙΣ 18.30 –

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας, επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, και τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Με πρόταγμα την ανάγκη συνδιαμόρφωσης και γείωσης με την κοινωνία και τις ανάγκες της, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει δημόσια ανοιχτή πρόσκληση σε πολιτικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς, εκπροσώπους από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενους πολίτες να συμμετάσχουν στην περιφερειακή σύσκεψη διαβούλευσης που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης.

Η πολιτική αντίληψη της συνδιαμόρφωσης, εκκινώντας από τις ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις σε περιοχές του νομού Καστοριάς, συνεχίζοντας με τους δημόσιους απολογισμούς δραστηριοτήτων, επεκτείνεται πλέον και στην ανάδειξη των ζητημάτων σε περιφερειακό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο η περιφερειακή σύσκεψη που εκκινεί στις 3:00 μ.μ. οργανώνεται σε δύο παράλληλους κύκλους διαβούλευσης, αυτόν της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Δυτικής Μακεδονίας με εισηγητή τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και αυτόν της ενέργειας με εισηγήτρια την Ευγενία Ουζουνίδου, ενώ σε κάθε κύκλο διαβούλευσης συμμετέχουν ενεργά οι σχετικοί φορείς με τοποθετήσεις τους.

Την εκδήλωση κλείνει στις 6:30 μ.μ. με την κεντρική εισήγηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και θα δώσει τον τόνο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και την επικράτηση των ριζοσπαστικών δυνάμεων με στόχο την ανάταξη της κοινωνίας και τον προσανατολισμό της στο λαϊκό συμφέρον.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Δεκέμβριος, 2014, 11:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr