Βόμβα από τον Π. Καμμένο λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία – Δεν είναι σίγουρος για το εαν θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι βουλευτές του

Ο τίτλος στη συνέντευξη του Π. Καμμένου μπορεί να είναι »Θέλουμε εκλογές» όμως η μεγάλη είδηση κρύβεται στο τέλος του δημοσιεύματος, όπου ο αρχηγός των ΑΝΕΛ εμφανίζεται, πάντα κατά τους Financial Times, ιδιαίτερα προβληματισμένος για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές του στην κρίσιμη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι 12 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατακλύζονται από τηλεφωνήματα πολιτικών μεσαζόντων που θέλουν να τους πείσουν να λύσουν τους ζυγούς και να στηρίξουν την κυβέρνηση

Διαβάστε χαρακτηριστικά τι αναφέρεται στο δημοσίευμα για τον Π. Καμμένο.
»Δεν δείχνει βέβαιος ότι θα παραμείνουν πιστοί όλοι οι βουλευτές του κόμματός του στην τελική ψηφοφορία για τον πρόεδρο».

Ο ίδιος φέρεται να εξηγεί τον προβληματισμό του για τη στάση των βουλευτών του ως εξής:
Είναι δύσκολο δεδομένης της κατάστασης. Πρέπει όλοι όμως, να σεβαστούμε στην αντιμνημονιακή εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός στις προηγούμενες εκλογές.

μερικοί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα πειστούν να αλλάξουν στρατόπεδο από πιο ιδιοτελές κίνητρο: την ανάγκη να σώσουν την έδρα τους και τις γενναιόδωρες βουλευτικές συντάξεις που διακυβεύονται εάν η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές

Είναι εντυπωσιακά τα σχόλια από τους Financial Times για τις ψήφους των 12 βουλευτών των ΑΝΕΛ.
»Οι 12 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατακλύζονται από τηλεφωνήματα πολιτικών μεσαζόντων που θέλουν να τους πείσουν να λύσουν τους ζυγούς και να στηρίξουν την κυβέρνηση. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ελπίζουν ότι αν όλα τα άλλα αποτύχουν, τουλάχιστον μερικοί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα πειστούν να αλλάξουν στρατόπεδο από πιο ιδιοτελές κίνητρο: την ανάγκη να σώσουν την έδρα τους και τις γενναιόδωρες βουλευτικές συντάξεις που διακυβεύονται εάν η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές».

Ο Πρόεδρος πάντως των ΑΝΕΛ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση, μέσω της συνέντευξης.
»Το μεγάλο πρόβλημα με αυτή την κυβέρνηση είναι πως παίρνει εντολές από την κα. Μέρκελ και δεν ενεργεί σαν κυβέρνηση ενός ανεξάρτητου κράτους. Δεν μπορεί η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία να κυβερνάται με email από το Βερολίνο».

Ο ίδιος ζητάει εκλογές στις οποίες προβλέπει πως οι ΑΝΕΛ θα πάρουν ένα ποσοστό μεταξύ 6 – 7%.

Έχει ιδιαίτερη αξία το προφίλ του Π. Καμμένου κατά τους Financial Times.
»Ο κ. Καμμένος, οικονομολόγος γνωστός για το επιθετικό του στυλ, ποτέ δεν θεωρήθηκε μέλος της σφιχτά δεμένης ελληνικής πολιτικής ελίτ. Ξεκίνησε το κόμμα του στο Facebook με επιθέσεις στη Νέα Δημοκρατία για την στήριξη του δεύτερου προγράμματος στήριξης και για αυτό που εκλαμβάνεται ως διστακτικότητα στην έρευνα της διαφθοράς».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Δεκέμβριος, 2014, 11:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr