Χαμός στο περιφερειακό συμβούλιο για το θέμα του ειδικού συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς – Σφοδρή κόντρα μεταξύ Θοδωρή Καρυπίδη και Δημήτρη Σαββόπουλου – (Βίντεο)

Εξηγήσεις για το ρόλο του ειδικού συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, ο οποίος δεν έχει υπογράψει σύμβαση εργασίας με την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει την περασμένη εβδομάδα ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Σαββόπουλος, έδωσε, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης. Ο τελευταίος ενέμεινε στη δήλωση που είχε κάνει στο kozan.gr, λέγοντας πως η απασχόληση του συγκεκριμένου προσώπου, προβλέπεται από τον Καλλικράτη, που επιτρέπει τη σύσταση εθελοντικών ομάδων εργασίας. “Επί δεκαημέρου ήσασταν καταγγελτικός και δε ρωτήσατε αν υπήρχε απόφαση περιφερειάρχη για εθελοντικές ομάδες εργασίας”, σημείωσε ο Θ. Καρυπίδης απευθυνόμενος στον Δ. Σαββόπουλο. “Κύριε Καρυπίδη εκτίθεστε. Υπάρχει εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών που δεν προβλέπει τη σύσταση εθελοντικών ομάδων εργασίας”, ήταν απάντηση του Δ. Σαββόπουλου.

kozan.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Δεκέμβριος, 2014, 9:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr