Παράξενα δημοσιεύματα για δήθεν πώληση των S.M » ΥΠΕΡ » – Δεδομένη η διάψευση και δικαιολογημένος ίσως ο πανικός κάποιων » Αθηναϊκών » συμφερόντων…..

Περίεργες φήμες μέσα από άρθρο-καταχώρηση σε ιστοσελίδα για δήθεν πώληση της μεγάλης τοπικής αλυσίδας SUPER MARKET » ΥΠΕΡ » είδαμε τις τελευταίες μέρες, την στιγμή που οι ιδιοκτήτες ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια έχουν προχωρήσει σε πολλαπλές παράλληλες επενδυτικές δράσεις με πιστοποιήσεις και διακρίσεις σοβαρές με το γνωστό όμως πολύ χαμηλό επικοινωνιακό τρόπο οποιασδήποτε προβολής.

Είδαμε σε δημοσίευμα πως Αθηναϊκή εταιρία του χώρου »αγόρασε» αλυσίδα σούπερ μάρκετ με υπονοούμενα και σπόντες πως θα πωληθούν τα »ΥΠΕΡ».

Σε πολύ γρήγορη έρευνα μας και χωρίς ιδιαίτερο κόπο διαπιστώσαμε πως όλο αυτό για κάποιον λόγο δεν έχει καμία βάση και σχέση, τουλάχιστον με την τοπική αλυσίδα με την μεγάλη ιστορία πια στον χώρο.

Δηλώσεις και δελτία τύπου δεν θα βγουν διότι δεν έχει γίνει, η συζητηθεί το οτιδήποτε, αντιθέτως υπάρχουν πολλές νέες δράσεις που εμφανίζονται τους τελευταίους μήνες και κάποιες άλλες έρχονται στο 2015.

Ο πόλεμος των τοπικών επιχειρηματιών  από μεγάλα συμφέροντα είναι δεδομένος και μάλλον κάποιοι προσπάθησαν να προκαλέσουν και ειδικά αυτή την περίοδο θέμα χωρίς να υπάρχει.

Ενδεχομένως να συμβαίνει κάτι άλλο και ορισμένα »Αθηναϊκά » συμφέροντα να μην βρίσκουν υγιείς τρόπους να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό.

Η διοίκηση των ΥΠΕΡ παρά την πίεση μας δεν προέβη σε καμία δήλωση μιας και η δημιουργική επενδυτική στόχευση τους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος για επικοινωνιακά παιχνιδάκια.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Δεκέμβριος, 2014, 7:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr