Νέα παρέμβση του δημάρχου Άργους Ορεστικού για την ψηφιακή εκπομπή και τα μεγάλα προβλήματα που έρχονται – Επιστολή προς ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Από τον alphafm.gr ολόκληρη η επιστολή –

Προβλήματα στην εκπομπή του ψηφιακού σήματος – Σε συνέχεια του υπ’ αρίθ. 11778/21-11-2014 εγγράφου μας κι επειδή μέχρι σήμερα δεν λάβαμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την αυριανή εκπομπή ψηφιακού σήματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, προτείνουμε την ένταξη της δαπάνης για την αντικατάσταση των αναλογικών αναμεταδοτών με ψηφιακούς, αλλά και των πάσης φύσεως έξοδων που ενδεχομένως να προκύψουν στις ανταποδοτικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που προτίθεται να αναλάβει ο Διαδρατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) στην περιοχή μας, όπως ακριβώς είχε ειπωθεί στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 μετά από πρόσκλησή σας.

Είναι δεδομένο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επωμιστεί ένα τέτοιο κόστος, το οποίο εκ των πραγμάτων θα στερήσει σημαντικές παροχές και υπηρεσίες στους δημότες.

Σε μια περίοδο οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής αλλά και αξιακής κρίσης το δικαίωμα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία ας αποτελέσει την ελάχιστη διέξοδο για τους πολίτες, ιδιαίτερα της ακριτικής μας περιοχής που “φυλάττουν Θερμοπύλες”.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Δεκέμβριος, 2014, 4:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr