»Σκεφτείτε, πριν αγοράσετε χριστουγεννιάτικη γούνα»

Παγκόσμιες αντιδράσεις για τον κλάδο της γουνοποιίας και στην Δ. Μακεδονία οι φορείς και οι συνεργάτες ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν με το ζόρι να μας πουν πως ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ χθες στην Κοζάνη στήριξε το εμπόριο της γούνας, τις μονάδες για την εκτροφή γουνοφόρων ζώων, την διερεύνηση αγορών για το εμπόριο και άλλα πολλά……..

Τον Τσίπρα κανείς δεν πρέπει να τον κατηγορεί, αυτές είναι οι όποιες θέσεις και οι προτάσεις που και ο ίδιος εγκρίνει.

Το απαράδεκτο είναι τοπικά να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν πως ανοιχτά ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το εμπόριο της γούνας.

Ε, όχι λοιπόν αυτό δεν φαίνεται πουθενά, από την κεντρική ομιλία-επίσημες θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμη και από την αμήχανη δήλωση του, που  δεν θέλει καν να αναφέρει την λέξη γούνα…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2014, 1:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “»Σκεφτείτε, πριν αγοράσετε χριστουγεννιάτικη γούνα»”

 1. Καρανικολόπουλος Σάκης

  Ας κάνουμε μια «ακτινογραφία» του «άρθρου» που χωρίς ντροπή δημοσιεύει ο alphaFM στο και καλά «ειδησεογραφικό» blog.

  Λέει το άρθρο:
  Τον Τσίπρα κανείς δεν πρέπει να τον κατηγορεί, αυτές είναι οι όποιες θέσεις και οι προτάσεις που και ο ίδιος εγκρίνει.
  [Αλλά το ίδιο το άρθρο, χωρίς να ασκεί κανενός είδους κριτική,χωρίς να λέει αυθαρσώς και ντόμπρα την άποψή του, απλά αρκείται σε μια στείρα κατηγορία]

  Το απαράδεκτο είναι τοπικά να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν πως ανοιχτά ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το εμπόριο της γούνας.
  [Κάποιοι;;; Ποιοί δηλαδή; Ο Διαμαντόπουλος; Ο Αλκιβιάδης; Αν έχει κότσια ο ακατανόμαστος αρθρογράφος γιατί δεν αναφέρει ακριβώς το όνομα. Αυτές οι εμμεσες αναφορές εκτός απο δειλία δείχνουν και αντιεπαγγελματισμό]

  Ε, όχι λοιπόν αυτό δεν φαίνεται πουθενά, από την κεντρική
  ομιλία-επίσημες θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμη και από την αμήχανη δήλωση του, που δεν θέλει καν να αναφέρει την λέξη γούνα…..
  [Πέρα απο τις δηλώσεις όμως στη συγκεκριμένη διοργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε και μια ολόκληρη διαβούλευση που αποσιωπάται (πιθανότατα σκόπιμα) απο τον αρθρογράφο]

  Για όσους ήταν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Κοζάνη παρόντες, (και προφανώς ο αρθρογράφος δεν ήταν), γνωρίζουν ότι εκεί τέθηκαν πολλά ζητήματα, αλλά μονοπόλησε η συζήτηση κυρίως στη γούνα και την ενέργεια. Διαχωρίστηκαν με σαφήνεια τα συμφέροντα των γουνεργατών και των γουνοποιών. Μπήκε στη συζήτηση το θέμα της μειωμένης ενασχόλησης νέων εργατών στη γούνα και τα αιτήματα των εργαζομένων, μπήκε στη συζήτηση το θέμα της γουνοποιείας ώς μοχλός ανάπτυξης όχι μόνο για την τοπική αλλά και για τη εθνική οικονομία, μπήκε στη συζήτηση το θέμα της υποτίμησης του νομίσματος στη Ρωσία και οι προτάσεις και τα συμπεράσματα καταγράφηκαν και πιθανότατα να ενταχθούν στο σχεδιασμό της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ..

  Όσο κι αν διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάτι τέτοια «ανούσια» και «ατεκμηρίωτα» άρθρα όλο και περισσότερο με πείθουν να υποστηρίξω τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
  Οι «δημοσιογράφοι» (με πολλά εισαγωγικά) που δημοσιεύουν τέτοια άρθρα και μαθαίνουν τα γεγονότα απο «φήμες» και πολύ περισσότερο φτάνουν και σε πορίσματα με σκοπό να διαμορφώσουν άποψη, είναι όχι απλά απαράδεκτοι (αφού δουλειά τους είναι να καταγράφουν με αντικειμενικό τρόπο τα γεγονότα), αλλά τολμώ να πώ ότι δεν είναι κάν δημοσιογράφοι (με την επαγγελματική έννοια του όρου, αφού παραβιάζουν τον κώδικα δεοντολογίας τους).

  Μην ξεχνάμε ότι τα blog που αντιστοιχούν σε επίσημους ραδιοφωνικούς σταθμούς (alphaFM) δεν είναι ανώνυμα blog που μπορούν να λένε κάτι ατεκμηρίωτα και να πουλάνε άποψη, αλλά επίσημος δημοσιογραφικός ιστοχώρος. Οι απόψεις είναι σεβαστές όταν έχουν ονοματεπώνυμο σε τέτοιες πηγές και φέρουν και την ευθύνη της δημοσίευσης. Διαφορετικά την ευθύνη της όποιας άποψης φέρει ο υπέυθυνος ή ο ιδιοκτήτης του μέσου…
  Προσοχή λοιπόν στο τι νέα δημοσιεύονται… Γι αυτό άλλωστε υποθέτω υπάρχει ο μηχανισμός έγκρισης των σχολίων στο εν λόγω blog.

  http://www.alphafm.gr/archives/106396

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr