Άρχισαν τα όργανα. Σκληρή ανακοίνωση της Μαρίας ΑΝΤΩΝΙΟΥ για ΣΥΡΙΖΑ και γούνα

Οι μάσκες έπεσαν. Στο δήθεν «αναπτυξιακό» συνέδριο στην Κοζάνη ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αφού βρήκε το χρόνο να στηρίξει τον κ. Χαϊκάλη, να κάνει επαφές με «ανεξάρτητους» βουλευτές και να δίνει τζάμπα υποσχέσεις στη λογική του «τάζω τα πάντα σε όλους», δε βρήκε ούτε μια λέξη να πει, αδειάζοντας όλα τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για έναν από τους σημαντικούς αναπτυξιακούς πυλώνες στη Δυτική Μακεδονία, την Γουνοποιία.

Αντίθετα την υποβάθμισε όσο μπορούσε μιλώντας για παραδοσιακές δραστηριότητες. Το ξέραμε ότι οι άνθρωποι είναι ενάντια στη γουνοποιία, τους γουνοποιούς και τους γουνεργάτες. Στην Κοζάνη μάθαμε και κάτι ακόμα. Δεν έχουν κανένα σχέδιο για την περιοχή. Τώρα πια όλοι ξέρουν. Και δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν.

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2014, 3:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr