Δηλώστε συμμετοχή για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά στο τηλ. 2467024951 – Ανοίγουν οι διαδικασίες

Οι μέρες της συγκυβέρνησης των μνημονίων φαίνεται πως είναι μετρημένες. Ήδη, μετά και την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου, το δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου μοιάζει περισσότερο απομονωμένο ακόμη και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, παρά την αναντιστοιχία κοινωνίας – Βουλής. Οι εκλογές, που από καιρό ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται η διάθεση και επιθυμία της κοινωνίας με την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, είναι μπροστά μας. Οι πολίτες θα έχουν δύο επιλογές: Είτε να επιλέξουν μεταξύ της συνέχισης των μνημονιακών πολιτικών, της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και των δημοκρατικών δικαιωμάτων, ψηφίζοντας τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση, είτε να σταματήσουν την κατρακύλα, την εξαθλίωση, την καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων, ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχοντας σε δράσεις κοινωνικής στήριξης, λειτουργώντας ως ενεργοί πολίτες πριν και μετά τις εκλογές.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό ξεκινούν οι διαδικασίες προετοιμασίας κατάρτισης ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφοδέλτια ισχυρά και ανοιχτά στην κοινωνία. Ψηφοδέλτια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνωστά και με απήχηση στην κοινωνία, με αγωνιστές που εργάστηκαν μαζί μας ή παράλληλα, για την ανατροπή του μνημονίου, ανθρώπους γνωστούς από την δράση τους στην κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, που θέλουν να προσθέσουν και προσφέρουν με την συμμετοχή τους στην εκλογική νίκη και την ανατροπή με φιλοδοξία, αλλά χωρίς ιδιοτέλεια. Όπως αναφέρεται και στο πρόσφατο Συνέδριο του Κόμματος: «Στη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική, πολιτική ανατροπή και την αριστερή διακυβέρνηση, θα διαφυλάξουμε τη φερεγγυότητα και αξιοπιστία μας. Πρόσωπα και δυνάμεις του χρεωκοπημένου και υπόλογου πολιτικού κόσμου, ιδίως όσοι αποδέχθηκαν την πολιτική του μνημονιακού μονόδρομου και έπαιξαν ενεργό ρόλο σε μνημονιακές κυβερνήσεις από θέσεις ευθύνης, δεν μπορεί να έχουν ρόλο στην κυβέρνηση της αριστεράς.»

Καλούμε λοιπόν κάθε δημοκρατικό πολίτη, που αποδέχεται τις αρχές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και επιθυμεί να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο στη Καστοριά, να δηλώσει την διαθεσιμότητά του είτε στο email: syrizakastoriasne@gmail.com, είτε στο τηλέφωνο: 2467024951. Αντίστοιχα, εκτός από τις αυτοπροτάσεις, μπορούν να γίνουν προτάσεις και για άλλους / άλλες υποψήφιους/ες. Οι προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 29 Δεκεμβρίου 2014.

Νομαρχιακή Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Δεκέμβριος, 2014, 1:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr