«Ερχεται» η προκήρυξη για 200 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-

Στις αρχές Ιανουαρίου 2015 αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η μεγάλη προκήρυξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη 200 θέσεων για Διασώστες-Πληρώματα Ασθενοφόρων με σειρά προτεραιότητας.


Οι πόλεις που θα συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, η Σπάρτη και η Ρόδος.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής του εσωτερικού ή εξωτερικού.

Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα συγκεκριμένα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη υποψηφίων με απολυτήριο τίτλο Λυκείου ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ι.Ε.Κ. ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Διασώστης».

Στο μεταξύ, βρίσκεται σε ισχύ η υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την οποία 14 εκ των θέσεων αφορά αποκλειστικά άτομα ειδικών κατηγοριών, τα οποία προστατεύονται από τον Νόμο 2643/1998, με αποτέλεσμα ο τελικός αριθμός της προκήρυξης να αντιστοιχεί σε 186 θέσεις.

Ειδικότερα, θα καλυφθούν τέσσερις θέσεις ΑμΕΑ και τέσσερις Τριτέκνων και από δύο θέσεις Πολύτεκνων και Εθνικής Αντίστασης. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικές κατηγορίες Εμμεσης ΑμΕΑ, δηλαδή σε άτομο που έχει στην οικογένειά του άτομο με ειδικές ανάγκες, και Αναπήρων Πολέμου και τέκνα τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Δεκέμβριος, 2014, 1:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr