Δημοσίευσαν χιλιάδες κωδικούς και στοιχεία χρηστών online υπηρεσιών

Ανέβασαν στο Ghostbin αρχείο με ονόματα, κωδικούς πρόσβασης, προσωπικά δεδομένα, ακόμα και στοιχεία πιστωτικών καρτών περίπου 13.000 χρηστών

Ισχυριζόμενοι ότι συνδέονται με τους Anonymous, χάκερ διέρρευσαν αρχείο κειμένου με περίπου 13.000 κωδικούς και στοιχεία χρηστών πολλών δημοφιλών online υπηρεσιών.

Το αρχείο ανέβηκε και ήταν διαθέσιμο για μερικές ώρες στην πλατφόρμα Ghostbin. Αναφέρεται ότι περιείχε ονόματα, κωδικούς πρόσβασης, προσωπικά δεδομένα, ακόμα και στοιχεία πιστωτικών καρτών περίπου 13.000 χρηστών online υπηρεσιών όπως το Amazon, το Hulu Plus, το Xbox Live και το PlayStation Network, αλλά και πελατών μεγάλων αμερικανικών πολυκαταστημάτων, όπως το Walmart και πολλών πορνογραφικών sites.

Πάντως, η συγκέντρωση των εν λόγω στοιχείων δεν φαίνεται να προέκυψε από την παραβίαση των υπολογιστικών συστημάτων των αναφερόμενων δικτύων και εταιρειών, αλλά από εγκατεστημένο κακόβουλο λογισμικό σε χιλιάδες υπολογιστές μεμονωμένων χρηστών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Δεκέμβριος, 2014, 8:30 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr