Στο έλεος του ΘΕΟΥ οι κάτοικοι του ΠΕΥΚΟΥ – Χωρίς ρεύμα και εγκλωβισμένοι από προχθές. Απούσα η αντιπεριφέρεια Καστοριάς

Κλειστός δρόμος από προχθές και χωρίς ρεύμα.

Στις δηλώσεις του χθες ο δήμαρχος Νεστορίου έδειχνε έκπληκτος με την πληροφορία πως τουλάχιστον 15 άνθρωποι βρίσκονται αποκλεισμένοι στην περιοχή και η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η στάση της αντιπεριφέρειας Καστοριάς που είναι και υπεύθυνη για αυτές τις παρεμβάσεις και κάνουν πως δεν ακούν τις συνεχόμενες αναφορές μας για παρέμβαση και ενημέρωση.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιος ζητά ενημέρωση για τέτοια σοβαρά θέματα από τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο και αποφεύγει να προχωρήσει σε ενημέρωση των πολιτών αλλά και να παρέμβει άμεσα σε τέτοιο κορυφαίο θέμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Δεκέμβριος, 2014, 11:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr