«Κύμα» στο Facebook για την τιμωρία των υπευθύνων

17:15 – Το δικό τους τρόπο να διαμαρτυρηθούν βρήκαν χιλιάδες χρήστες του Facebook και του Twitter, που ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Στο Facebook δημιουργήθηκε σελίδα όπου 2.000.000 χρήστες ζητούν την άρση της βουλευτικής ασυλίας και προτρέπουν όσους γίνονται μέλη να μαζέψουν υπογραφές. Σε διάστημα πέντε ημερών, από την περασμένη Παρασκευή έως σήμερα, συγκεντρώθηκαν

106.992 υπογραφές.

Group 2 - "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα"
Group 2 – «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα»

Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είναι μόνο οι χρήστες από την Ελλάδα που ζητούν να αρθεί η βουλευτική ασυλία ώστε οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν χρήστες και από το εξωτερικό, που γίνονται μέλη του group και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

Group 3 -  "Κρεμάστε στο Σύνταγμα τους καταχραστές δημοσίου χρήματος"
Group 3 – «Κρεμάστε στο Σύνταγμα τους καταχραστές δημοσίου χρήματος»

Τα δεκάδες group που δημιουργούνται στο Facebook είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης. Οι νέοι δεν έχουν λεφτά να βρουν και αντ’ αυτού βρίσκουν διέξοδο και οδό έκφρασης στο διαδίκτυο.

Group 4 -  "Στάση πληρωμών πάντού"
Group 4 – «Στάση πληρωμών πάντού»

Μέσω των σελίδων αυτών, μάλιστα, οργανώνουν πορείες διαμαρτυρίας και ζητούν επιτακτικά κάποιος να πληρώσει, αλλά όχι οι πολίτες!

Group 5 -  "Υπογραφές για αγωγές κατά υπουργών"Group 5 – «Υπογραφές για αγωγές κατά υπουργών»
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Μάιος, 2010, 5:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr