Άνοιξε η εφαρμογή για δωρεάν τάμπλετ και λάπτοπ

Άνοιξε στον δικτυακό τόπο http://www.e-inclusion.gr η εφαρμογή για δωρεάν παροχή τάμπλετ, λάπτοπ και δικτυακών υπηρεσιών σε δικαιούχους του λεγόμενου «κοινωνικού μερίσματος» που κατοικούν στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης (Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη).
Πιο συγκεκριμένα, οι ωφελούμενοι θα έχουν την δυνατότητα:
– να αποκτήσουν και να διατηρήσουν διαδικτυακή σύνδεση μέχρι την 31 Οκτωβρίου 2015 με την παροχή συνδρομής για  ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο (σταθερή, ή κινητή (mobile) ή δορυφορική)
– να αποκτήσουν τον απαιτούμενο βασικό εξοπλισμό πρόσβασης στο διαδίκτυο, δηλαδή έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop
– να υποστηριχθούν και ενημερωθούν –προαιρετικά– σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και  του διαδικτύου.
Η δράση θα υλοποιηθεί μέσω επιχορήγησης με τη μορφή κουπονιού (Επιταγή ψηφιακής Αλληλεγγύης). Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να εξαργυρώνουν το κουπόνι μέχρι και την 30 Ιουνίου 2015.
Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες οι ωφελούμενοι πολίτες θα μπορούν να κάνουν έκδοση και χρήση της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης θα ανακοινωθούν σύντομα με τη δημοσίευση σχετικής πρόσκλησης από το ΤΕΕ.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιανουάριος, 2015, 1:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Άνοιξε η εφαρμογή για δωρεάν τάμπλετ και λάπτοπ”

  1. Iafok

    Γιατί δεν γράφετε ότι η δυτική Μακεδονία είναι εκτός? Με ευθύνη της περιφέρειας?

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr