Ψηφίστε ΕΣΕΙΣ για τα καλύτερα μπουλούκια στα φετινά Καστοριανά Ραγκουτσάρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνεργασία με το τμήμα “Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας” του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας του παραρτήματος Καστοριάς, ξεκινά η Αντιδημαρχία “Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί η εξωστρέφεια της Αντιδημαρχίας στο πεδίο του πολιτισμού.

Πρώτη ενέργεια συνεργασίας αποτελεί η διενέργεια ενός διαδικτυακού τόπου όπου πολίτες, κάτοικοι, επισκέπτες και τουρίστες ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην ψηφοφορία των “μπουλουκιών” που θα συμμετέχουν στην παρέλαση των “Ραγκουτσαριών”.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν το URL: kastoria.teiwm.gr/ragoutsaria. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου από 14:00 έως 24:00.

Η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων εγκαινιάζει μία ενδιαφέρουσα συνεργασία με το τμήμα “Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας” Καστοριάς, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα συνεργασίας με τους τοπικούς πανεπιστημιακούς φορείς, μέσα από πρωτοβουλίες που ενδυναμώνουν την αναγνωρισιμότητα και τη φήμη του δήμου μας.

Δημήτρης Πετρόπουλος - Αντιδήμαρχος Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Ιανουάριος, 2015, 6:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr