Καστοριά – Χ.ΛΑΠΟΡΔΑ » Ζητώ τη δύναμή σας, για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα! »

Δ.Τ – Φίλες και φίλοι,

Για πρώτη φορά στη ζωή μου μπαίνω στην ενεργή πολιτική, επιλέγοντας να αντισταθώ και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις μέσα από ένα νέο κίνημα, που έρχεται να ανατρέψει το “χθες” με θέσεις, προτάσεις, με ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό που δεν θέτει σε αμφισβήτηση τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Με πρόσωπα νέα, που πιστεύουν ότι η ενασχόληση με την πολιτική είναι μέσο προσφοράς και όχι επάγγελμα.

Το Ποτάμι είναι η καταλυτική δύναμη που γεννήθηκε μέσα από την αναγκαιότητα για μία πραγματική πολιτική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα.

Με προτάσεις σύγχρονες, πρόγραμμα υλοποιήσιμο, νέα άφθαρτα πρόσωπα και ανθρώπους αποφασισμένους να προσφέρουν και όχι να ωφεληθούν, ανατρέπει το πολιτικό κατεστημένο αλλά και τις νοοτροπίες που δεν επέτρεπαν στις δημιουργικές δυνάμεις να εκφρασθούν.

Το Ποτάμι είναι η μοναδική δύναμη που “μιλάει” αλλά και υπηρετεί αξίες που εξοβελίστηκαν από το πολιτικό προσωπικό, όπως δικαιοσύνη, αξιοκρατία, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια και πρόοδος.

Για πρώτη φορά αποφασίζω και συμμετέχω σε εθνικές εκλογές, γιατί για πρώτη φορά ένα κίνημα καθαρό, πέρα και μακριά από τα μέχρι σήμερα κόμματα, ζητά από όλους μας συμμετοχή, στήριξη και αγώνα για την ανατροπή του φαύλου κύκλου των ίδιων και πάλι πολιτικών και προσώπων, από άλλη θέση κάθε φορά.

Ζητώ τη στήριξή σας, για να αλλάξουμε και να πάμε την Καστοριά μας μπροστά

Ζητώ τη δύναμή σας, για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα!


Χριστίνα Λαπόρδα – Καραστέργιου
Υποψήφια Βουλευτής Καστοριάς με «Το Ποτάμι»

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιανουάριος, 2015, 9:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Καστοριά – Χ.ΛΑΠΟΡΔΑ » Ζητώ τη δύναμή σας, για να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα! »”

 1. ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ

  Κοπέλα τι του ζήλεψες ως κόμμα; Τα λεφτά του Μπόμπολα ή το σακίδιο του Θεοδωράκη. Και για πιά ανανέωση μας λες; Αυτή των Λυκούδη και Ψαριανού που παίζουν (για να μη πω κάνα σεξιστικό) μέσα στη βουλή μυρίζοντας τις μασχάλες από το παλτό της Ραχήλ. Φτάνει πια. Ελεος.

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr