Νέα σοβαρή εξέλιξη για τους γουνοποιούς μετά από συσκέψεις και πιέσεις της ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Είναι άλλη μια κρίσιμη απόφαση που βγαίνει για τους γουνοποιούς από την Μ.Αντωνίου –

Δ.Τ – Μετά τις συναντήσεις που είχαμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και τους Συνδέσμους Γουνοποιών στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, το προηγούμενο διάστημα, για θέματα σχετικά με την παράταση της προθεσμίας επανεξαγωγής για εμπορεύματα που παραλαμβάνονται στα πλαίσια του καθεστώτος Τελειοποίησης προς επανεξαγωγή, εκδόθηκε από τη Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων κα Σαββαΐδου η σχετική Απόφαση με θέμα:

Διαδικασία απαλλαγής από τον φόρο προστιθέμενης αξίας:

α. μη κοινοτικών εμπορευμάτων που τίθενται σε καθεστώς τελειοποίησης προς επανεξαγωγή (ενεργητικής τελειοποίησης)

β. μη κοινοτικών και εγχώριων εμπορευμάτων (πρώτων και βοηθητικών υλών) που τίθενται σε καθεστώς τελειοποίησης προς επανεξαγωγή

γ. εγχώριων εμπορευμάτων (πρώτων και βοηθητικών υλών) που τίθενται σε καθεστώς τελειοποίησης (μεταποίησης) με σκοπό να αποτελέσουν αντικείμενο εξαγωγής ή παράδοσης σε άλλο Κράτος Μέλος της Ε.Ε.

Μετά τη συνάντηση η κα Αντωνίου δήλωσε:

«Προχωράμε με όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο της Γουνοποιίας. Λύνουμε προβλήματα. Στηρίζουμε δυνατά τον κλάδο που αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα. Για γκρίνια, μιζέρια και καταστροφολογία υπάρχουν άλλοι, ειδικοί. Που όλοι μας τους ξέρουμε».

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιανουάριος, 2015, 5:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr