Σκουρλέτης: Αποτυχία διακυβέρνησης Σαμαρά αν τα ομόλογα δεν γίνουν αποδεκτά από την ΕΚΤ

«Τον βαραίνει εξολοκλήρου και να μην το εύχεται»

Απάντησε σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, εκφράζοντας τη χαρά του που ο κ. Σαμαράς «έστω και τώρα ανακάλυψε τη διαφοροποίηση του κ. Ντράγκι στα ζητήματα της ποσοτικής χαλάρωσης έναντι της συμμάχου του κ. Μέρκελ»

«Αν τα ελληνικά ομόλογα δεν γίνουν αποδεκτά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα πιστοποιεί την πλήρη αποτυχία της διακυβέρνησης Σαμαρά και θα τον βαραίνει εξολοκλήρου».

Τα παραπάνω ανέφερε το βράδυ της Τρίτης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος, απαντώντας σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, εξέφρασε τη χαρά του που ο κ. Σαμαράς «έστω και τώρα ανακάλυψε τη διαφοροποίηση του κ. Ντράγκι στα ζητήματα της ποσοτικής χαλάρωσης έναντι της συμμάχου του κ. Μέρκελ».

Σε σχέση με την αναφορά του κ. Σαμαρά στο ενδεχόμενο να μην γίνουν αποδεκτά τα ελληνικά ομόλογα από την ΕΚΤ, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «αυτό θα είναι ένα γεγονός το οποίο θα πιστοποιεί την πλήρη και απόλυτη αποτυχία της διακυβέρνησης Σαμαρά»

«Τον βαραίνει εξολοκλήρου και να μην το εύχεται», υπογράμμισε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιανουάριος, 2015, 12:23 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr