ΣΕΓ » η επιλογή των 10 καλύτερων σχεδίων »

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των σχεδίων που κατατέθηκαν για το Διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών που πραγματοποιείται στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας ‘FUR EXCELLENCE IN ATHENS’ που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ) κάθε χρόνο. Η επιλογή των 10 καλύτερων προτεινόμενων σχεδίων πραγματοποιήθηκε από επιτροπή εμπειρογνωμόνων του δημοπρατηρίου γούνινων δερμάτων της NAFA (North American Fur Auction) (http://www.nafa.ca/) το οποίο συγχρηματοδοτεί τον διαγωνισμό.

Στον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 53 νέοι σχεδιαστές κατατέθηκαν 127 σχεδιαστικές προτάσεις καθώς οι υποψήφιοι είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν μέχρι και με 3 σχέδια.

Τα σχέδια τα οποία επιλέχθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ανήκουν στους παρακάτω διαγωνιζόμενους (με αλφαβητική σειρά):

1

Κουλούρη Αθηνά ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Κιλκίς

2

Λιάκας Erlando- Γιάννης ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Κιλκίς

3

Λίσσοβα Εκατερίνα ZER-FAM Athens

4

Μάνγκου Βαρβάρα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Κιλκίς

5

Μαργαρίτη Γεωργία Veloudakis Fashion school

6

Μιχαλοπούλου Ελευθερία ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Κιλκίς

7

Παναγιωτίδου Θεοδώρα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, Κιλκίς

8

Παπαιωάννου Αφένδρα AKTO COLLEGE ATHENS

9

Παπαναργύρου Ανδριάννα AKTO COLLEGE ATHENS

10

Τριανταφυλλόπουλος Μενέλαος

PANSIK – SCUOLA di MODA – ART & DESIGN, Athens,

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, τα 10 προτεινόμενα σχέδια θα κατασκευαστούν, δωρεάν, από συμμετέχοντες στην έκθεση ‘FUR EXCELLENCE IN ATHENS’ Γουνοποιούς – μέλη του ΣΕΓ, σύμφωνα με τα πατρόν που θα προσκομίσουν οι σχεδιαστές και με δέρματα που προτείνει και διαθέτει το δημοπρατήριο δερμάτων γούνας της NAFA.

Η ανάδειξη των τριών τελικών νικητών θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένη ομάδα κριτών, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης γούνας ‘FUR EXCELLENCE IN ATHENS’ που πραγματοποιείται στην Αθήνα, 24-27 Μαρτίου 2015.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιανουάριος, 2015, 10:19 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr