Άνοιξε και πάλι το Taxisnet για τις διορθώσεις του ΕΝΦΙΑ

Για όσες εκ των δηλώσεων έχει προκύψει πρόσθετος φόρος, αυτός θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου χωρίς τη δυνατότητα δόσεων

Στη διάθεση του κοινού τέθηκε και πάλι η εφαρμογή για την υποβολή των αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων του ΕΝΦΙΑ καθώς η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ολοκλήρωσε την εκκαθάριση και των τελευταίων δηλώσεων του φόρου ακινήτων που είχαν απομείνει σε εκκρεμότητα.

Έτσι οι φορολογούμενοι που δεν διόρθωσαν τα στοιχεία των ακινήτων τους έως τις 30 Δεκεμβρίου που η τροποποίηση γινόταν χωρίς πρόστιμο και έκλεισε η εφαρμογή μπορούν πλέον να προχωρήσουν σε υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων για να εκδοθεί ορθά το πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ που είναι απαραίτητο για τις μεταβιβάσεις.

Για όσες εκ των δηλώσεων έχει προκύψει πρόσθετος φόρος, αυτός θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου χωρίς τη δυνατότητα δόσεων.

Επίσης σήμερα πρόκειται να «ανέβουν» στο Taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά για όσους δικαιούνται εκπτώσεις ή απαλλαγή με βάση τις διορθώσεις στο Ε9.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιανουάριος, 2015, 7:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr