Η Ομοσπονδία Γούνας για την θετική απόφαση για τον κλάδο της γουνοποίας

Δελτίο Τύπου –

Η απόφαση της Γενικής Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαϊδου Αικατερίνης για τον κλάδο της γουνοποιίας ικανοποιεί αιτήματα του κλάδου τα οποία τέθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και τα πρωτοβάθμια όργανα κατά τις σχετικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου 2014.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Μαυραγάνης όπως και η Γενική Γραμματέας είχαν αποδεχτεί στις συναντήσεις το δίκαιο των αιτημάτων του κλάδου και δεσμεύτηκαν για την επίλυση τους.

Τα αιτήματα αυτά προωθήθηκαν άμεσα από τη νέα διοίκηση της ΕΟΓ, με τη ανάληψη των καθηκόντων της καθώς εκκρεμούσαν για μεγάλο διάστημα, παρότι αφορούν σημαντικά ζητήματα, καθεστώς ενεργητικής τελειοποίησης κλπ, που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Στην επίλυση των αιτημάτων/ζητημάτων είχαμε την ενεργή στήριξη των Υφυπουργών Μεταφορών, κ. Παπαδόπουλο, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κουκουλόπουλο, και της βουλευτή Ν. Καστοριάς κ. Αντωνίου Μαρία.

Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιανουάριος, 2015, 9:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr