Θετικές αποφάσεις για τον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Δ.Τ-Μετά την υπογραφή της από 21/1/2015 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, που αφορά τη διαδικασία απαλλαγής από το φόρο προστιθέμενης αξίας εμπορευμάτων που υπόκεινται στο καθεστώς ενεργητικής τελειοποίησης και την ΠΟΛ 006/2015 σχετικά με τις προθεσμίες επανεξαγωγής των εμπορευμάτων αυτών, παρεμβάσεις με τις οποίες δίνονται λύσεις σε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του για την πολύ θετική συνεργασία και τη γρήγορη ανταπόκριση στα αιτήματα του κλάδου, τόσο προς την Γενική Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, κα Σαββαϊδου Κατερίνα, όσο και στον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Μαυραγάννη, οι οποίοι αποδεικνύουν στην πράξη ότι επάξια κατέχουν τις θέσεις ευθύνης που τους εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός.
Σε μια περίοδο που η Ελληνική Γουνοποιία πλήττεται από διάφορους εξωγενείς παράγοντες, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς τον Κλάδο μας τα τελευταία 2,5 χρόνια λαμβάνοντας αποφάσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του και αφορούσαν θέματα όπως:
·         την κατάργηση του φόρου πολυτελείας 10%
·          τη μείωση του εργατικού κόστους
·          τη δυνατότητα σύναψης ενδοεπιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας αλλά και την έντοκη μετατόπιση των υποχρεώσεων των επιχειρήσεων κατά δύο χρόνια, στήριξη που όπως βλέπουμε συνεχίζεται με την επίλυση μιας σειράς σοβαρών τελωνειακών θεμάτων.
Ευχαριστίες επίσης εκφράζουμε και στην Βουλευτή Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, κα Αντωνίου Μαρία για τις ενέργειες της και τη στήριξη της στον κλάδο της Ελληνικής Γουνοποιίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓ

Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Λαγγιώτης Θωμάς                    Τζήμας Κωνσταντίνος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιανουάριος, 2015, 1:02 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr