«Πάνω από 350 εταιρείες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις γνωριμίας με τους υποψήφιους βασικούς εργολάβους του ΤΑΡ»

Δ.Τ – Αθήνα, 22.01.2015 Εν αναμονή της σύναψης συμβάσεων για την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP), η εταιρεία διοργάνωσε στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2015, δύο εκδηλώσεις γνωριμίας σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ) και με τη συνδρομή περισσότερων από 30 εμποροβιομηχανικών και τεχνικών επιμελητηρίων της Β. Ελλάδας και συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 350 εταιρείες ενδιαφερόμενων υπεργολάβων και προμηθευτών που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προμηθειών.

Οι δύο εκδηλώσεις παρείχαν μια πλατφόρμα δικτύωσης μεταξύ των υποψηφίων ανάδοχων εργολάβων για τη Μελέτη, Προμήθεια και Κατασκευή (EPC) του χερσαίου τμήματος και των σταθμών συμπίεσης του αγωγού και των ενδιαφερόμενων υπεργολάβων και προμηθευτών σε μια σειρά από τομείς, όπως η προμήθεια υλικών και υπηρεσιών, διοικητική υποστήριξη, διαχείριση εγκαταστάσεων, ασφάλεια, τροφοδοσία, κλπ.

Οι υποψήφιοι ανάδοχοι εργολάβοι έκαναν σύντομες παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων τους και των τομέων για τους οποίους ενδιαφέρονται να συνάψουν περαιτέρω συμβάσεις για την προμήθεια υλικών και υπηρεσιών και στη συνέχεια είχαν μια σειρά από κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες.

Οι εκπρόσωποι του TAP είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν τη διαδικασία, τις βασικές αρχές και το χρονοδιάγραμμα προμηθειών του έργου με περισσότερες λεπτομέρειες. Οι εκδηλώσεις ήταν ανοιχτές σε όλες τις εταιρείες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Κατέστη σαφές ότι η συμμετοχή στις εκδηλώσεις δεν εγγυάται σύμβαση με τον TAP ή με οποιονδήποτε από τους βασικούς ανάδοχους εργολάβους και δεν θα έχει καμία επίδραση στη διαδικασία προμηθειών του ΤΑΡ. Οι εκδηλώσεις είχαν στόχο να αποτελέσουν μια πλατφόρμα επικοινωνίας πιθανών επιχειρηματικών εταίρων και διερεύνησης ευκαιριών μελλοντικών συνεργασιών.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία προμηθειών του TAP μπορείτε να επισκεφθείτε:

http://www.tapag.com/projectopportunities/forcompanies

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιανουάριος, 2015, 12:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr