Μουράτη » Όσοι ήρθαν για να κάνουν καριέρα να κάτσουν σπίτι »

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Στο σκάκι πολλές φορές για να κάνεις ματ στον αντίπαλο και να προστατέψεις τον βασιλιά πρέπει να «θυσιάσεις» ένα σημαντικό πιόνι πχ αξιωματικό ή βασίλισσα. Και στην Καστοριά προστατέψαμε εμείς οι παλιοί του ΣυΡιζΑ τον βασιλιά που δεν είναι άλλος από το ίδιο το ΣυΡιζΑ , το κόμμα των μελών και όχι το κόμμα των παραγόντων, με πυρήνα της ουσίας του την αρχή της συλλογικότητας και συντροφικότητας. Και τώρα μας περιμένει δουλειά.

¨οσοι θέλουν να δουλέψουν για την κοινωνία της Καστοριάς στο πρόγραμμα του ΣυΡιζΑ καλώς να ορίσουν. Όσοι ήρθαν για να κάνουν καριέρα και να κάτσουν σπίτι.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιανουάριος, 2015, 3:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr