» ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 02.11.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, καλύπτει συνδικαλιστικά το απασχολούμενο προσωπικό στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που προκήρυξε 24ωρη Πανελλαδική απεργία για την ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

Καλεί επίσης όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου 2010 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών (Βασιλίσσης Σοφίας 15 – Αθήνα) και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση που απαξιώνει τις Κοινωνικές Δομές, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», μη εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση τους. Συνέπεια αυτού είναι το προσωπικό να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απόλυσης από 1ης Ιανουαρίου του 2011.

 

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» διεκδικούν:

 

 • Άμεση προώθηση νομοθετικής ρύθμισης για την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας και την μετατροπή των συμβάσεων τους σε Αορίστου Χρόνου.

 

 • Δημιουργία μόνιμων δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Ο.Τ.Α. προκειμένου να υπάρξει η διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας τους.

 

 • Εξασφάλιση κονδυλίων για τη μισθοδοσία όλων των εργαζομένων στις Προνοιακές Δομές με σχετική πρόβλεψη στον κρατικό προϋπολογισμό και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Νοέμβριος, 2010, 12:02 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr