Σουλτάνα Παπαθωμά »Mε συνέπεια μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα αγωνιστούμε για όσα υποσχεθήκαμε στους ψηφοφόρους μας»

Αξιότιμοι Συμπολίτες μου του Ν. Καστοριάς,

Θέλω να σας Ευχαριστήσω όλους, ανεξάρτητα από την επιλογή σας, τους συνυποψηφίους μου και την ομάδα των υποστηρικτών των ΑΝ.ΕΛ. που βοήθησαν σε αυτό τον αγώνα. Επίσης, απευθύνω τις ιδιαίτερες Ευχαριστίες μου στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους.

Συγχαίρω τους επανεκλεγέντες βουλευτές κ. Διαμαντόπουλο και κα Αντωνίου, όπως και τους υποψηφίους όλων των κομμάτων που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Τα μηνύματα των εκλογών για μένα πρωτίστως αλλά και για τους ΑΝ.ΕΛ. είναι ιδιαίτερα και πολλαπλά.

Η χώρα αυτή τη στιγμή είναι στην πιο δύσκολη καμπή, τουλάχιστον της μεταπολιτευτικής ιστορίας της, έτσι όπως την ξέραμε. Γι’ αυτό καλώ όλους τους κατοίκους του Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και τους φορείς, ανεξαιρέτως, να συμβάλλουν αποφασιστικά με την ενεργό συμμετοχή τους, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, μέσα από συντονισμένες και οργανωμένες προσπάθειες και διαδικασίες. ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Η συμμετοχή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην κυβέρνηση, μας δίνει κουράγιο και Ελπίδα.

Μαζί με όλους τους υποστηρικτές των ΑΝ.ΕΛ. τοπικά και πανελλαδικά, θα εργαστώ για την αναγέννηση και ανασυγκρότηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, αλλά και της πατρίδας μας.

H επόμενη μέρα θέλει περίσκεψη, αποφασιστικότητα, λογική και κυρίως, ενότητα.

Οι πολίτες αναγνώρισαν το σημαντικό ρυθμιστικό ρόλο που θα παίξουμε και διαψεύσαμε κάθε δημοσκοπική αρχική πρόβλεψη.

Έχουμε εγγυηθεί ότι θ’ αγωνιστούμε για την ενότητα και την ανατροπή των επαίσχυντων πολιτικών που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό και απαξίωσαν την πατρίδα μας.

Mε συνέπεια μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα αγωνιστούμε για όσα υποσχεθήκαμε στους ψηφοφόρους μας και για την υλοποίηση όλων των πολιτικών που υπάρχουν στο πρόγραμμα μας, των πολιτικών αυτών που θα επανεκκινήσουν την οικονομία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα τηρήσουμε το συμβόλαιο μας με τους πολίτες και θα διαφυλάξουμε τα όρια ασφαλείας ως κόρη οφθαλμού.

Με Εκτίμηση

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιανουάριος, 2015, 11:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr