Ουζουνίδου Ευγενία: «Η συνέπεια προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πράξεων»

Από τις πρώτες κιόλας μέρες, η νέα κυβέρνηση έδειξε δείγματα γραφής σε όλα τα επίπεδα. Η συνέπεια προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πράξεων, η αποφασιστική αξιοπρεπής στάση και οι πρωτοβουλίες αποκατάστασης της δημοκρατικής κανονικότητας, ανταμείβονται με την ευρύτατη στήριξη των πολιτών.

Σε όλους τους τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας, τα μνημονιακά δεσμά σπάνε το ένα μετά το άλλο.

Ιδιαίτερα, όσον αφορά στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά από εισήγηση του αρμόδιου Υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη, υπέγραψε την απόφαση για την άρση της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων στις εταιρείες ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ. Μπήκε έτσι τέρμα στην αντιδημοκρατική απόφαση του απελθόντος πρωθυπουργού και υλοποιήθηκε η δέσμευση που είχαμε δώσει.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι ματαιώνεται η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Ομίλου (μικρή ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ). Με το άνοιγμα της Βουλής και τη λήψη της ψήφου εμπιστοσύνης, οι πρωτοβουλίες αυτές θα λάβουν άμεσα θεσμικό χαρακτήρα με το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Προεκλογικά είχαμε πει, ότι ο Όμιλος ΔΕΗ θα παραμείνει και θα αναπτυχθεί, κτήμα και περηφάνια του Ελληνικού λαού, με θεματοφύλακα, πρωτομάστορα και εργάτη το λαό της Κοζάνης και της Δ. Μακεδονίας. Αυτό και θα κάνουμε!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Φεβρουάριος, 2015, 9:38 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr