Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

18:31 – Ο πρωθυπουργός της χώρας μίλησε στην βουλή:
Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ή θα κάναμε ότι κάναμε ή θα πτώχευε η χώρα.Κανένας δεν έχει δικαίωμα στην βία και μάλιστα στην δολοφονία. Άλλο διαμαρτυρία και άλλο η δολοφονία. Θα

σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών και είναι αυτονόητο όμως 3 οικογένειες ζούνε το δράμα χωρίς λόγο. Οι δράστες θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν. Δεν μπορεί να έχουν υποστήριξη άμεση ή έμμεση από κανέναν πολιτικό μηχανισμό. Οι δηλώσεις δεν βοήθησαν ότι δήθεν η χώρα βρίσκεται σε δικτατορικό καθεστώς.
Η κυβέρνηση ανέλαβε τις ευθύνες της και το ίδιο να κάνουν όλα τα κόμματα. Να δώσουμε το μήνυμα ότι σε βασικά ζητήματα δημοκρατίας έχουν ενωμένη φωνή και πρέπει να γίνει η συνάντηση με τον Κ.Παπούλια και τους αρχηγούς των κομμάτων».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Μάιος, 2010, 6:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr