«Κούρεμα» οφειλών για τους μη έχοντες

Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ – Ακόμη και «κούρεμα» μέρους των οφειλών των φτωχών νοικοκυριών για στεγαστικά δάνεια που αδυνατούν να πληρώνουν τις δόσεις τους στις τράπεζες φέρνει νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ενώ έρχονται και ρυθμίσεις για τα δάνεια μεσαίων κοινωνικά στρωμάτων με τη δημιουργία μηχανισμού διαμεσολάβησης.

Αυτό προκύπτει από το νέο πλαίσιο για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια αλλά και εκείνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που ανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, στο πλαίσιο των προγραμματικών του δηλώσεων.

Ο κ. Σταθάκης στην ομιλία του τόνισε πως «η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει μεγάλη μεταστροφή στην ανάπτυξη» και περιέγραψε τα άμεσα μέτρα για την επίτευξη αυτού του στόχου.

  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Φεβρουάριος, 2015, 11:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr