Περιβολάρης » το δίδυμο Αρβανιτόπουλου Αντωνίου έκλεισαν τμήματα ΤΕΙ.Το δίδυμο Μπαλτά, Διαμαντόπουλου θα κλείσει και το ΤΕΙ Καστοριάς

ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ » Το δίδυμο Αρβανιτόπουλου Αντωνίου έκλεισε το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου στο ΤΕΙ Καστοριάς. Το δίδυμο Μπαλτά, Διαμαντόπουλου θα κλείσει και το ΤΕΙ Καστοριάς. Το σχέδιο τους να κλείσουν τα ΤΕΙ της χώρας είναι απλά ένα σχέδιο Αθηνά Νο2.

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Καστοριά - Παντελής Περιβολάρης

Λαφαζἀνης και Μάρδας αποφάσισαν τα περίπου 200 εκατομμύρια του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. να μην δοθούν τώρα στους αγρότες, αλλά να πάνε για τις ανάγκες της χώρας, δηλαδή, να πληρωθεί το ΔΝΤ. Στην Καστοριά περιμένουν περίπου 430 οικογένειες να πάρουν χρήματα. Τι θα πουν στους δικαιούχους; Να φάνε αξιοπρέπεια; »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάρτιος, 2015, 8:26 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr