Ανοίγουν άμεσα 1.057 θέσεις σε μουσεία, ΕΛΤΑ και Δήμους

Πρόκειται για προσλήψεις εξπρές που αναμένεται να ξεκινήσουν με την έγκριση του ΑΣΕΠ μέσα στις επόμενες ημέρες και αφορούν σε εποχικό προσωπικό.

Μέσα στην εβδομάδα το ΑΣΕΠ ναμένεται9 να εγκρίνει τις προσλήψεις συνολικά 1.057 ατόμων που θα υπογράψουν συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.

Ήδη τρέχουν 321 θέσεις σε μουσεία της χώρας που αφορούν σε θέσεις φυλάκων και καθαριστριών, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εγκριθούν άλλες 300 θέσεις για τις ίδιες ειδικότητες.

Σε Κρήτη, Χαλκιδική, Λάρισα και Στερεά τα ΕΛΤΑ αναζητούν 86 διανομείς, ενώ οι Δήμοι της χώρας έλαβαν ήδη έγκριση για την πρόσληψη 184 γυμναστών.

Στη ΔΕΗ ανοίγουν 30 θέσεις για εργάτες και τεχνίτες, το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ αναζητά 7 πτυχιούχους με προϋπηρεσία όμως τουλάχιστον ενός έτους ενώ 39 συμβάσεις έργου θα γίνουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2015, 8:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr