Η Αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπαίνει στο μηχανογραφικό..

Τεράστια η τοπική αποτυχία μας. Αναμένουμε ακόμη την προεκλογική δέσμευση του Θ.Καρυπίδη για Αρχιτεκτονική στην Καστοριά.

Οι εξελίξεις όμως για τα Ιωάννινα είναι πολύ θετικές.

Μετά από καθυστέρηση πολλών ετών, υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και παλινωδίες υπουργών, φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν η Αρχιτεκτονική θα περιλαμβάνεται στο μηχανογραφικό δελτίο και θα μπορεί να είναι μία από τις επιλογές των μαθητών για την ανώτατη εκπαίδευση από τον Σεπτέμβριο.

Η διαβεβαίωση αυτή δόθηκε και από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας στις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου κατά τη συνάντηση που είχαν.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρύτανη Τριαντάφυλλο Αλμπάνη η Αρχιτεκτονική φαίνεται ότι έχει πάρει το δρόμο της, ενώ το Πανεπιστήμιο είναι έτοιμο σε επίπεδο υποδομών και έχει προχωρήσει στην κάλυψη του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα πρώτα τρία έτη.

Σημειώνεται ότι η Αρχιτεκτονική αποτελεί αίτημα πολλών ετών για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και την τοπική κοινωνία και η λειτουργία της θα ενισχύσει τη διεκδίκηση για Πολυτεχνική Σχολή στα Γιάννινα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάρτιος, 2015, 2:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr