Η κυβέρνηση άλλαξε. Η Ελλάδα και οι Έλληνες ειδικά οι άνεργοι αυτά ζητούν για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους

Αυτά ζητούν οι Έλληνες :

1.Αφορολόγητο των 12.000
2.Κατάργηση της φορολόγησης των τεκμηρίων διαβίωσης, γιατί το πρόβλημα των οφειλών θα επιστρέψει άμεσα ακόμη πιο έντονο, υπονομεύοντας ακόμη και τη συνέπεια των πολιτών της τρέχουσας ρύθμισης.
3.Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος
4.Διευθέτηση και διευκόλυνση οριστικής διακοπής εργασιών ατομικών ή εταιρικών επιχειρήσεων σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες αδυνατούν να κλείσουν από την επιβολή υπέρογκων και άδικων προστίμων, διαιωνίζοντας και αυξάνοντας τα χρέη τους χρόνο με το χρόνο επιβαρυνόμενες ταυτόχρονα με νέα φορολογικά βάρη και πρόστιμα, ενώ δεν λειτουργούν, έχουν μηδενικά εισοδήματα ή έχουν κλείσει.
5.Επαναδιαπραγμάτευση και εξορθολογισμός όλων των συντελεστών φορολογίας εισοδήματος.Δόσεις: Απεριόριστες αριθμός δόσεων(120,150,200,250 κτλ) ανάλογα με την φοροδοτική ικανότητα και το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών του καθενός.Φορολογική Σεισάχθεια: α)Ολική διαγραφή κεφαλαίου ληξιπρόθεσμων οφειλών για ανέργους, άπορους, κλειστές επιχειρήσεις που έβαλαν λούκετο, χαμηλοεισοδηματίες στα όρια της φτώχειας, με απόδειξεις της μερικής, μόνιμης ή προσωρινής αδυναμίας αποπληρωμής
β)Μερική διαγραφή κεφαλαίου ληξιπρόθεσμων αλλά και ενήμερων οφειλών σε ποσοστό ανάλογο της μείωσης των εισοδημάτων(πχ 35%) και του ποσοστού της αλόγιστης φορολογικής επιβάρυνσης, απόρροια των μνημονιακών πολιτικών της περιόδου 2010-2015. Η σεισάχθεια θα αφορά και τους συνεπείς και τους «ασυνεπείς» φορολογούμενους.
Όχι στον κοινωνικό αυτοματισμό συνεπών και «ασυνεπών» φορολογουμένων. Οι εσκεμμένα ασυνεπείς είναι πολύ εύκολο να ελεγχθούν και να αποκλειστούν από την φορολογική σεισάχθεια.
Οι «ασυνεπείς» με πραγματική αδυναμία, ήδη έχουν υποστεί τις τραγικές συνέπειες της αδυναμίας τους, με την απώλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα της φορολογικής και ασφαλιστικής τους ενημερότητας ή ακόμη και με απώλεια της επιχείρησης ή της εργασίας τους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Μάρτιος, 2015, 8:58 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr