Απίστευτο. Επιτροπή δικηγόρων πρότεινε στον δήμαρχο Καστοριάς ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ την » ορθή επανάληψη » – Δικηγόροι εναντίων Δικηγόρων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Παρουσιάζουμε το πρακτικό της επίμαχης συνεδρίασης της επιτροπής για την πρόσληψη δικηγόρου από τον δήμο Καστοριάς.

Οι τέσσερις πολύ έμπειροι δικηγόροι που συμμετέχουν στην επιτροπή »έδωσαν εντολή » στον δήμαρχο Καστοριάς να βγάλει εκ νέου την » ορθή επανάληψη ».

Δηλ. όπως φαίνεται και στο πρακτικό που παρουσιάζουμε σήμερα η επιτροπή αφού εξέτασε την προκήρυξη για το απόλυτο νομότυπο της διαδικασίας » αποφάσισε ομόφων να προτείνει στον δήμο Καστοριάς ( Δήμαρχο) την ορθή επανάληψη της, με αναμόρφωση των τιθέμενων κριτηρίων και του συντελεστή βαρύτητας καθενός εξ αυτών, ώστε να προκύπτουν πιο αναλυτικά τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων »

 

Στο διάβημα του δικηγορικού συλλόγου Καστοριάς δεν αναφέρονται πουθενά ως επιτροπή οι συμμετέχοντες δικηγόροι που εισηγήθηκαν με βάση το πρακτικό στον δήμαρχο την »ορθή επανάληψη», οι καταγγελίες στρέφονται αποκλειστικά στον δήμαρχο και στον δήμο σαν να μην υπήρχε επιτροπή….

 

Απόψε πολλές νέες εξελίξεις στις 21.00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο .DIKTYO

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2015, 12:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr