ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ. ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Χαμός με έγγραφα ( πρόχειρες σημειώσεις) που παρουσίασε ο Νομάρχης Καστοριάς Κώστας Λιάντσης για να απαντήσει στις αποκαλύψεις για μη διαφανή πληρωμή στο Αστικό ΚΤΕΛ Καστοριάς από τις μεταφορές των μαθητών. Το θέμα είναι σοβαρό. Ο Δ.Σ Κώστας Κοντόπουλος παρουσίασε πριν μέρες έγγραφα της περιφέρειας που δείχνουν την εκταμίευση 1.266.000Ε από περιφέρεια σε Νομαρχία χωρίς όμως να έχουν φτάσει τα χρήματα στα ταμεία του ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ. Την ίδια στιγμή έγγραφα αποδεικνύουν πως από την περιφέρεια έχουν δοθεί περίπου 1.266.000Ε για την άμεση πληρωμή των ΚΤΕΛ και οδηγών ΤΑΧΙ που μεταφέρουν καθημερινά μαθητές στα σχολεία, αλλά το χρέος παραμένει, 900.000Ε.Το όλο θέμα άσχετα με τις εκλογές, παίρνει διαστάσεις τεράστιες μετά την παρουσίαση πρόχειρων σημειώσεων από τον Νομάρχη Καστοριάς για το που έχουν πάει τα χρήματα. Η διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ διαμαρτύρεται για το όλο θέμα μιας ζητά τα χρήματα της. Δείτε το επίμαχο έγγραφο που ξεσήκωσε αντιδράσεις. Το όλο θέμα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις από Δευτέρα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Νοέμβριος, 2010, 1:14 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr