Περίεργη φραστική και συνεχόμενη επίθεση στην ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ για την στήριξη της προς τον κλάδο της γουνοποιίας ( VIDEO )

Συνεχόμενες φραστικές επιθέσεις και απειλές » έχουμε ράμματα για την γούνα της Ραχήλ » .

Τελευταίες επιθέσεις από το τμήμα οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και τον Θ.Δημητρακόπουλο.

Το περίεργο είναι η σιωπή όλων των νομαρχιακών του ΣΥΡΙΖΑ της Δ.Μακεδονίας για το θέμα των ανακοινώσεων αλλά και τον υπολοίπων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Μακεδονίας οι οποίοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν για τον αν μόνο η Ρ.Μακρή εκφράζει θέσεις υπέρ του κλάδου.

Επίσης και η κυβέρνηση μαζί με τους βουλευτές της Δ.Μακεδονίας θα πρέπει ξεκάθαρα να μας εξηγήσουν τις θέσεις τους μιας και η επιτροπή οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει :

 

» Κάποιοι, κάποιες ας καταλάβουν επιτέλους ότι αυτοί που είμαστε εμείς, δεν χαρίζουμε κάστανα σε κανέναν και σε καμιά επειδή »γίναμε κυβέρνηση – Οι θέσεις του Τμήματος Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το θέμα που είναι, επί λέξει, οι κάτωθι [θέσεις κατατεθειμένες στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ]:

»Γουνεμπόριο: Η σύγχρονη διεθνής τάση σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τείνει προς την κατάργηση των εκτροφείων γουνοφόρων και του εμπορίου γούνας »

Σχόλιο και τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο .DIKTYO από τον Αντ.Παραρά και την Μ.Αναγνωστοπούλου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Απρίλιος, 2015, 10:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr