» Άμεση μετακίνηση των υπηρεσιών σε δημόσιους χώρους » απαιτεί ο Σ.Αδαμόπουλος – Άγνωστο γιατί καθυστερεί ο Δήμος Καστοριάς μετά από αρχικό του ΝΑΙ….

 

 

Σωτήρης Αδαμόπουλος - Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς

Σύντομα η Α’θμια και Β’θμια εκπαίδευση Καστοριάς, στο ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ;

 

Με παρέμβαση του τον Οκτώβριο ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας Θ.Καρυπίδης είχε ζητήσει την μεταφορά των υπηρεσιών σε συνεννόηση με τον δήμο Καστοριάς ο οποίος όμως καθυστερεί χαρακτηριστικά

Η Α’βμια, Β’θμια εκπαίδευση, αλλά και τα εντελλόμενα αποτελούν έντονες συζητήσεις τις τελευταίες βδομάδες.

Πηγή της αντιπεριφέρειας δήλωνε στον alphafm.gr πως » Αν δούμε τις επόμενες μέρες πως ο δήμος αλλάζει την αρχική του διάθεση για την μετεγκατάσταση σκεφτόμαστε να πάμε τις δυο υπηρεσίες σε χώρο του Άργους Ορεστικού μιας και ο δήμαρχος της περιοχής είναι σύμφωνος.

Στόχος είναι να εγκατασταθούν, Α’βμια, Β’θμια εκπαίδευση, και εντελλόμενα σε δημόσιους χώρους ώστε να μην πληρώνει χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για ενοίκια η περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.

Είναι μεγάλη η απορία όλων μας γιατί η δημοτική αρχή Αγγελή δεν έχει προχωρήσει το θέμα μιας και από την θητεία του Μ. Χατζησυμεωνίδη είχε σχεδόν αποφασισθεί αυτή η μετακίνηση για την οποία συμφωνούσαν και οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών. Μάλιστα χώρος είχε βρεθεί κοντά στα λύκεια ( ΧΛΟΗ) και από τον Οκτ. και ο Ανέστης Αγγελής μετά τις πιέσεις Καρυπίδη-Αδαμόπουλου είχε συμφωνήσει και μάλιστα, Κωτούλας,Τέγγου,Μασλάρης και άλλοι επισκέφτηκαν και τον χώρο στην ΧΛΟΗ όπου θα γίνονταν οι εργασίες από τον περασμένο Νοέμβριο.

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωτήρης Αδαμόπουλος με δυο επιστολές ζητά επιτέλους από τον δήμαρχο Καστοριάς να επιτρέψει την εξοικονόμηση τουλάχιστον 55.000 ευρώ ανά έτος για την αντιπεριφέρεια Καστοριάς.

 

Η περιφέρεια φαίνεται να πιέζει αρκετά, η δημοτική αρχή Καστοριάς 8 μήνες τώρα δεν έχει προχωρήσει το θέμα και μέσα στις επόμενες βδομάδες μάλλον αρχίζουν άλλοι έλεγχοι για να εντοπισθούν οι λόγοι της καθυστέρησης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2015, 7:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr