Καθίζηση στην Καστοριά. Χωρίς ανάπτυξη και σχέδιο η κατάσταση έχει γίνει ασφυκτική. Το μόνο που προχωρά, οι μηνιαίες αποζημιώσεις των αυτοδιοικητικών…..

Περίπου οχτώ μήνες με τις νέες διοικήσεις της αυτοδιοίκησης. Ας κάνουν τον απολογισμό τους όχι οι αντιδήμαρχοι και ο δήμαρχος π.χ της Καστοριάς, ας αναλογιστούν τον ρόλο τους οι δημοτικοί σύμβουλοι που φαίνεται απλά να περιμένουν την σειρά τους για αντιδημαρχία.

Στην Καστοριά σχεδόν η μόνη που από την αρχή έβαλε δεκάδες θέματα για την καθημερινότητα ήταν και είναι η κα Σιστοβάρη πρόεδρος Τ.Κ Καστοριάς η οποία μάλιστα δέχθηκε πολλές αντιδράσεις γιατί προφανώς ήθελε και θέλει να δουλέψει.

Έφτασαν σε σημεία και το είδαμε όλοι να μην έχουν προσκλήσεις για τα δημοτικά συμβούλια όλα τα τοπικά συμβούλια, πρωτόγνωρα πράματα.

Η οπισθοδρόμηση σε όλο της το μεγαλείο. Οι αντιπολιτεύσεις στον κόσμο τους και η πορεία πια μόνο διαχείριση και μηνιαία καταβολή μισθού,αντιμισθίας

Ανοιχτά ζητήματα πολλά και αδράνεια και στον Δήμο Νεστορίου. Μετά την εποχή Γκοσλιόπουλου ακόμη και σήμερα δεν μπορούν να βρουν ρυθμό, δεν φαίνεται να υπάρχει σχεδιασμός. Στο Άργος Ορεστικό φαίνεται πως η ομάδα Κεπαπτσόγλου και από την προηγούμενη φορά, ξέρει τι ζητά τι θέλει και που μπορεί να φτάσει.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Απρίλιος, 2015, 12:08 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr