» Το Ποτάμι » στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σ.Αδαμόπουλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Σ.Ε. Καστοριάς του Ποταμιού με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο στο γραφείο του με σκοπό την γνωριμία και ενημέρωση από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα τρέχοντα ζητήματα του Νομού.

Η ενημέρωση ήταν πλήρης και αφορούσε τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη όπως φράγματα – αρδευτικά δίκτυα, αγωγό φυσικού αερίου (ΤΑΡ), οδικό δίκτυο, βελτίωση και προβολή του τουριστικού προϊόντος και Επιχειρησιακό πρόγραμμα Π.Ε. Καστοριάς για το οποίο δήλωσε ότι θα είναι ανοικτό σε προτάσεις.

Από την πλευρά μας δηλώσαμε ότι θα είμαστε κοντά στην Π.Ε. Καστοριάς και τον αντιπεριφερειάρχη με προτάσεις και εποικοδομητική κριτική όταν χρειάζεται και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα έχει στόχο την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας στην ακριτική μας Περιφέρεια.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Απρίλιος, 2015, 5:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr