Καταγγελία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών για την απουσία του Δημάρχου Καστοριάς ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ από την έκθεση γούνας στην ΑΘΗΝΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ –  ‘ ‘Σε όλη αυτή τη γιγαντιαία προσπάθεια του ΣΕΓ, σε όλο αυτό τον τεράστιο αγώνα, κατά τη διάρκεια της πιο μεγάλης κρίσης που έχει βιώσει ο κλάδος μας, για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, ήσασταν απών. Για πρώτη φορά δεν συμμετείχε ο Δήμος Καστοριάς με εκθεσιακό περίπτερο, ενώ δεν τιμήσατε με την προσωπική σας παρουσία την προσπάθεια αυτή.

Επειδή θεωρούμε βέβαιο ότι ο κλάδος της Γουνοποιίας αποτελεί για εσάς σημαντική προτεραιότητα, ότι νιώθετε έντονα την υποχρέωση απέναντι στους πολίτες για στήριξη των θέσεων εργασίας και του εισοδήματος τους καθώς και την προβολή του τόπου μας με τον καλύτερο τρόπο, προτείνουμε την άμεση λήψη απόφασης για πλήρη συμμετοχή στις Ελληνικές Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας από το 2016 για τα επόμενα χρόνια ώστε έμπρακτα να στηρίξετε την προσπάθεια που καταβάλει ο κλάδος.»

Πιστεύοντας ότι τα λόγια χωρίς τις πράξεις δεν έχουν καμία σημασία περιμένουμε την απάντηση σας.

Η Επιστολή Προς Δήμαρχο Καστοριάς :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Απρίλιος, 2015, 11:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Καταγγελία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών για την απουσία του Δημάρχου Καστοριάς ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ από την έκθεση γούνας στην ΑΘΗΝΑ”

  1. αλέκα

    Ρε Παναγιώτου δεν θα γίνεις έτσι δήμαρχος…

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr