Απάντηση Αγγελή προς ΣΕΓ ΄΄ είναι μεγάλο το ενδιαφέρον μου για την γούνα, έγραψα και βιβλίο »

κ. Πρόεδρε,

Με αφορμή την από 8/4/2015 υπ’ αρίθμ. Φ4/580 επιστολή σας, ενημερώνω ότι λόγω προκαθορισμένων υποχρεώσεων (εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου) κατέστη αδύνατη η φυσική μου παρουσία στην 5η Διεθνή Έκθεση Γούνας, Fur Excellence in Athens, International Fur Fair, παρά την έντονη επιθυμία μου.

Παρά ταύτα υπήρχε εκπροσώπηση του Δήμου, από τον Αντιδήμαρχο επιχειρηματικότητας (όπως είχατε ενημερωθεί).

Το ενδιαφέρον μου για τη γουνοποιία είναι διαχρονικό και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου αλλά αποδεικνύεται και από την βουλευτική μου θητεία και τη δράση μου σε επιστημονικό πεδίο (συγγραφή του μοναδικού βιβλίου γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα) κλπ. και αυτά δεν αποτελούν σχήμα λόγου αλλά αποδεικνύονται από το έμπρακτο ενδιαφέρον μου.

Σας καλώ, λοιπόν, με ανοιχτή πρόσκληση, προκειμένου να προσδιορίσουμε την υλοποίηση των αιτημάτων σας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ανέστης Αγγελής

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Απρίλιος, 2015, 10:16 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Απάντηση Αγγελή προς ΣΕΓ ΄΄ είναι μεγάλο το ενδιαφέρον μου για την γούνα, έγραψα και βιβλίο »”

  1. No comment, χωρίς σχόλια ,όπως κάνει και το δορυφορικό Euronews- όσοι το βλέπουνε-.Δεν υπάρχει επιθυμία για κανένα σχόλιο.
    Λοιπόν Νο comment: Από όσο γνωρίζουμε, βιβλία για τα γουνοφόρα ζώα στην Ελλάδα (στην ελληνική γλώσσα),υπάρχουν , εκτός από το βιβλίο του κ.Αγγελή,το βιβλίο των Α.Σπαή-Δ.Ντοτα (Εκτοφή και παθολογία Βιζόν και Αλεπούς.Θεσσαλονίκη 1973) και το βιβλίο : Παραγωγή Βιζόν – δυστυχώς εισαγωγικά<> δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς σε αυτό το site-όπως το μετέφρασε από τα δανέζικα ο κ. Γιάνενας.Και τα δύο αυτά βιβλία μπορεί κανείς να τα χ ρ η σ ι μ ο π ο ι ή σ ε ι στην π ρ ά ξ η και να παράγει αποτελέσματα.-

  2. panos

    Εεε τοτε ολα καλα. Δεν τρεχει τιποτα.

  3. Χμμμ

    Τυχεροί γουναράδες. Με …..τέτοιο δήμαρχο θα πάτε μπροστά εκατό χρόνια.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr