Προκηρύξεις 660 θέσεων στη ΔΕΗ και στα δικαστήρια

Αιτήσεις έως τις 29 Απριλίου καλούνται να υποβάλουν οι υποψήφιοι στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 110 θέσεις πτυχιούχων πανεπιστημίου και ΤΕΙ στη ΔΕΗ, τη στιγμή που προετοιμάζεται η έκδοση της δεύτερης μεγάλης προκήρυξης της επιχείρησης για 450 αποφοίτους Λυκείου σε τεχνικές ειδικότητες για το δίκτυο, τα ορυχεία και τους σταθμούς.

Οι διαγωνισμοί αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Το νέο προσωπικό θα επιλεγεί με βάση τόσο τους τίτλους σπουδών και άλλα τυπικά προσόντα όσο και με κοινωνικά κριτήρια.

Ωριμο είναι το αίτημα πρόσληψης, με σειρά προτεραιότητας, 100 μόνιμων δικαστικών υπαλλήλων, επιστημόνων Πληροφορικής – 60 Τεχνολογικής και 40 Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Προκηρύξεις 660 θέσεων στη ΔΕΗ και στα δικαστήρια

Το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ήδη εγκριθεί από το προηγούμενο έτος και δρομολογείται ο σχεδιασμός της προκήρυξης για έκδοση από το ΑΣΕΠ.

ΤΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΗΡΩΔΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟ
185 συμβασιούχοι στο Ελληνικό Φεστιβάλ

Ταμίες, Ταξιθέτες και Ελεγκτές εισόδου θα προσλάβει η Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. για τη θερινή καλλιτεχνική περίοδο. Στην Αθήνα θα απασχοληθούν 102 εργαζόμενοι και στην Επίδαυρο 83.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή ΙΕΚ και να διαθέτουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ και αγγλικής γλώσσας. Οσοι επιλεγούν θα περάσουν από συνέντευξη, ενώ για τις θέσεις στην Επίδαυρο θα ισχύσει το κριτήριο της εντοπιότητας για εκείνους που θα υποβάλουν αίτηση. Αιτήσεις για την Αθήνα υποβάλλονται έως τις 20 Απριλίου και για την Επίδαυρο έως τις 10 Μαΐου.

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ
Αυξάνονται σε 13.000 τα Vouchers

ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
50.000 αιτήσεις στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας σε δήμους

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Απρίλιος, 2015, 11:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr