»Περίεργες ματαιώσεις διαγωνισμών από την Περιφερειακή Αρχή οδηγούν σε απένταξη από το ΕΣΠΑ δύο έργα για την προστασία της λίμνης της Καστοριάς. Η ΠΕ Καστοριάς «χάνει» χωρίς λόγο 650.000€ από το τρέχον ΠΕΠ»

Σάλος από τις αποκαλύψεις μας για τις ματαιώσεις ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ σε διαγωνισμούς για την άμεση εξυγίανση της λίμνης με χρήματα ( 650.000 ευρώ) από το ΕΣΠΑ.Μετά τα επίμαχα έγγραφα που παρουσίασε ο alphafm.gr η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ζητά εκτάκτως από το περιφερειακό συμβούλιο συζήτηση για το μεγάλο θέμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ,  έχει κατ΄επανάληψη επισημάνει τον κίνδυνο που δημιουργεί στην αναπτυξιακή προσπάθεια της Περιφέρειάς μας, η Άγνοια η Προχειρότητα και η έλλειψη διάθεσης για ουσιαστική και σοβαρή δουλειά της Περιφερειακής Αρχής. Δυστυχώς σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν πλέον και περίεργες μεθοδεύσεις που οδηγούν σε καταστροφικά αποτελέσματα, όπως αυτό της απένταξης ουσιαστικά από το ΕΣΠΑ δύο σημαντικών έργων της ΠΕ Καστοριάς. Η Καστοριά χάνει δύο έργα που ξεπερνούν το μισό εκ€ για την εξυγίανση και προστασία της λίμνης και εμείς ως συνδυασμός την εμπιστοσύνη μας για τις αγαθές προθέσεις της Περιφερειακής Αρχής. Επειδή τα όσα αναφέρουμε είναι ιδιαίτερα σοβαρά, επισυνάπτουμε για την αιτιολόγησή τους την σχετική επιστολή που αποστείλαμε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου το θέμα να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

ΠΕ Καστοριάς Διακοπή Διαγωνισμών 16.3.2015  :

Με εκτίμηση

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Απρίλιος, 2015, 7:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr